Revisor Örebro likvidation, bokföring, skatterådgivning, fakturering | Revisor24

revisor örebro

Välkommen till Revisor24 din revisor i Örebro

Revisor24 har erfarna revisorer i Örebro som arbetar med allt från aktiebolag, ekonomiska föreningar, bostadsrättsföreningar, stiftelser och handelsbolag till den enskilda firman.

Vi hjälper dig och ditt företag att nå en större lönsamhet. Genom vår breda erfarenhet så kan vi också bistå dig inom en mängd olika områden inom ekonomi och redovisning. Vi arbetar nämligen inte enbart och primärt som revisor i Örebro utan kan även ge dig vägledning och hjälp gällande dina affärsbeslut.

Välutbildad och erfaren personal

Kvalificerad rådgivning och hjälp med alla de steg inom redovisning som du behöver få stöd med.

Vi hjälper kunder i hela Örebro

Vi vänder oss till dig oavsett om du representerar ett större aktiebolag eller en enskild firma.

En revisor ger tid och trygghet

Genom vårt stöd kan vi bidra till ökad lönsamhet och bättre förutsättningar för framtiden.

Hitta rätt revisor i Örebro

Hos oss arbetar redovisningskonsulter med lång och bred erfarenhet. Vi arbetar noggrant, professionellt och kvalitativt med fokus på våra kunders behov och förutsättningar.

Hur blir man revisor?

För att bli auktoriserad revisor krävs att du genomfört en teoretisk och praktisk utbildning om totalt sex år samt därefter avlagt ett prov hos Revisorsinspektionen.
Andra områden Revisor24 kan hjälpa till med i Örebro:

Likvidation
Likvidation Örebro innebär att aktiebolag avvecklas genom att tillgångarna omvandlas till pengar. Pengarna används bland annat för att betala skulder.

Hamnat på obestånd?
Obestånd Örebro. Många kan känna oro då ens företag som kanske landat i en situation där man hamnar på obestånd.

Ekonomisk konsultation
Ekonomisk konsultation Örebro. Fastna inte i siffror och svårtolkade regler, ta kontakt med oss i stället och få bästa rådgivning.

Skatterådgivning
Skatterådgivning Örebro. Skatteregler är ofta krångliga. Hur tänker du kring skattefrågor i ditt företag? Ta hjälp av en skatterådgivare som hjälper dig betala rätt skatt.

Bokslut & årsredovisning
Bokslut Örebro. Hur gör man årsredovisning? Ska jag välja K2 eller K3? Lär dig om bokslut, skatteberäkning, noter och fastställelseintyg.

Deklaration
Deklaration Örebro är en årlig handling på hur mycket som intjänats under föregående år och hur mycket skatt som ska betalas. Läs mer om deklaration här!

Bolagsbildning
Bolagsbildning Örebro. Vid bildning av företag hjälper vi till med att upprätta handlingarna till bolagsverket och skattemyndigheterna.

Löpande bokföring
Löpande bokföring Örebro är ett centralt begrepp inom redovisning som innebär att affärshändelser ska registreras löpande.

Lönehantering
Lönehantering Örebro rör alla aspekter av lön och utbetalningar. Det är viktigt att arbetsgivaren har en pålitlig process för lönehantering.

Fakturering
Fakturering Örebro är att skicka ut ett dokument, antingen fysiskt eller elektroniskt, med betalningskrav för varor eller tjänster till en kund.

Bokföringsprogram
bokföringsprogram där du enkelt kan bokföra dina kvitton direkt från mobilen. Faktureringsprogram och löneprogram ingår.

Redovisningsbyrå
Redovisningsbyrå Örebro. Välj en auktoriserad, trygg & modern redovisningsbyrå i Örebro. Vi erbjuder kompletta lösningar till alla företagstyper.

Offert revisor
Offert revisor Örebro Lämna en förfrågan & ta in offerter från kvalitetssäkrade revisorer! Helt utan förpliktelser. Få offerter från proffs. Gratis offertförslag. Snabbt, enkelt och tryggt.


Revisor i Örebro

Obs!!! vi listar alla redovisningsbyråer inte bara samarbetspartners.

  Nygårdens Revision AB

  Pevi Företagskonsult AB

  Glatjärn Consult & Fastighets AB

  Bards Redovisningsbyrå

  Tilva Redovisning AB

  Ekonomigruppen

  Sussis Siffror Ekonomitjänst AB

  M Gunnarsson Redovisning AB

  Svensk Konsultservice AB

  Admit

Synonymer till revisor
räkenskapsgranskare, granskningsman, kontrollant

Wikipedia information om Örebro

Örebro Örebro (uttal ) är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. Örebro är Sveriges sjunde största tätort med 120 650 invånare (2018) och kommunen har 154 417 invånare (2019) med en beräknad befolkningstillväxt till 163 000 år 2025.Örebro var under första hälften av 1900-talet känd som "skostaden", eftersom ett stort antal skofabriker fanns där. Dessa är numera nedlagda. Fortfarande är Örebro i viss mån en industristad, även om staden under senare delen av 1900-talet alltmer kommit att präglas av service, tjänster och utbildning. Stora arbetsgivare idag är Örebro universitet, Epiroc och Universitetssjukhuset i Örebro. Örebro är en handels- och logistikstad med ett strategiskt läge 200 km från Stockholm, 330 km från Oslo och 280 km från Göteborg.

Anlita en professionell revisor i Örebro

Få mer information via mail eller telefon
Icke bindande
Kostnadsfritt

Revisor förfrågan skickas till utvalda samarbetspartners.

Vad är det bästa med Örebro?

Karta över Örebro